La NoGravity Club copiii au o libertate totală de mișcare, putând participa când și de câte ori doresc la activitățile de escaladă, aventură și tiroliană.

Accesul la aceste activități este taxat la o oră și jumătate, respectiv 45lei / 1,5 ore / copil în timpul săptămânii (de luni până vineri) și 55 lei / 1,5 ore / copil în weekend (sâmbătă și duminică).

Pentru cei care ne vizitează de marți până vineri în prima parte a zilei, avem tarife speciale de Happy Hour, respectiv 35 lei / 1,5 ore / copil.

După prima oră și jumătate, taxarea se face la fiecare 30 de minute, respectiv 12 lei / 30 minute / copil în cadrul ofertei Happy Hour, 15 lei / 30 minute / copil în timpul săptămânii și 18 lei / 30 minute / copil în weekend

Copiii mai mici de 5 ani este foarte probabil să aibă nevoie de asistență. În acest caz le va fi percepută o taxă suplimentară de instructor (30 lei / 1,5 ore / copil).

Ultima intrare la NoGravity se face cu minim 1,5 ore înainte de terminarea programului de lucru.

Numai de marți până vineri, de la 10:00 la 17:00, o oră și jumătate de aventură, escaladă și acces nelimitat la tiroliană costă numai 35 lei. Ultima intrare cu tarif redus se face la ora 15:30.