Hai la cățărat în sală cu NoGravity Detalii

Suntem responsabili. Ne revedem după ce trece furtuna

23 martie 2020

Bună ziua tuturor,

Sperăm că fiecare dintre noi reușește să gestioneze cât mai bine această perioadă incertă și dificilă, pentru care nimeni nu a primit training.

La fel ca la parcurgerea în premieră și fără ghidaj a unei rute alpine dificile, vârful poate părea de neatins. Există însă în noi ceva mai puternic decât oboseala, teama, vremea și dificultățile de orientare: este dorința de ajunge sus. Ori această motivație ne face mai puternici decât am crezut vreodată că am putea fi.

De 10 zile de când am început acest drum dificil, binele comun ne-a determinat să anulăm pe termen nedeterminat toate proiectele Outdoors. Prioritatea noastră a fost, este și va rămâne sănătatea și siguranța clienților noștri!

Menționăm că toți clienții care ne plătiseră în avans serviciile au fost despăgubiți integral!

Avem speranța ca în iunie-iulie vom reveni pe drumuri de munte, bucuroși să ne reîntâlnim cu munții care rămân statornici și sereni (și) în aceste vremuri tulburi.

Până atunci însă rămânem alături de voi cu știri și articole interesante pe teme montane. De asemenea, vom deveni mai activi prin materiale video pe care le vom difuza periodic pe rețelele noastre sociale.

Să ne revedem cu bine când furtuna aceasta va trece. Vom ieși din ea mai puternici și mai înțelepți!

#NoGravityClub #DescoperaAventura #NeverGiveUp

, ,

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați la telefon 0720 328 888 sau email: contact@nogravity.ro

Săptămânal, la NoGravity Club organizăm evenimente social-educative pentru copii și familie. Pentru confortul tău am centralizat într-un singur loc atelierele, taberele și excursiile noastre. Verifică periodic calendarul activităților pentru a-ți putea rezerva din timp un loc la evenimentele noastre

Vezi calendarul
Află primul

Primește ofertele și noutățile pe mail