NoGravity Club, în colaborare cu compania Instant Photo Services, are plăcerea să vă ofere următorul pachet de servicii fotografice pentru petrecerea dumneavoastră din cadrul NoGravity.

Pachetul include următoarele tipuri de fotografii, în funcţie de evenimentele unde copiii sunt implicaţi :
- Fotografierea cu echipamentul de escaladă
- Fotografierea pe panoul de căţărare
- Fotografierea în zona de aventură
- Fotografie în zona de tiroliană, plecare și sosire
- Fotografierea la servirea tortului
- Fotografie de grup

Evenimentul este acoperit de 1 fotograf, imaginile sunt realizate cu aparat foto digital DSLR, iar numărul de imagini capturat depinde de numărul invitaţilor, dar variază în mod curent între 100-300 imagini.

Preţul acestui pachet este de 70 Euro, TVA inclus.

Pentru a permite editarea imaginilor, acestea vor fi livrate în maximum 24 de ore de la terminarea evenimentului prin transmiterea via email a unui link de download valabil pentru 30 de zile, care poate fi de asemenea partajat cu uşurinţă cu toţi invitaţii de la petrecere. Imaginile vor fi disponibile în format JPEG, cu dimensiunea de 2992x2000 Pixeli (~ 6.0 MegaPixels) şi dimensiunea fişierelor de ~ 3.5 Mb.

Observație: În ciuda faptului că fotografii noştri au o largă experienţă în surprinderea acestui tip de acţiuni dinamice care definesc experienţa NoGravity, este totuşi posibil ca unele imagini să fie uşor neclare din cauza vitezei cu care copii se deplasează pe tiroliană, pe traseele de aventură sau pe panoul de căţărare. Deşi nu vom fi în măsură să oferim nici o compensaţie pentru aceste rare ocurenţe, vă asigurăm de eforturile noastre de a captura entuziasmul şi frenezia care însoţesc un astfel de eveniment şi vă garantăm că imaginile capturate vor face petrecerea de neuitat.