Hai la cățărat în sală cu NoGravity Detalii

Noi am pregătit revenirea, voi?

27 aprilie 2020

Perioada de distanțiere socială pe care o traversam de săptămâni bune ne schimbă modul în care percepem activitățile de zi cu zi, dar și activitățile recreative, cum sunt drumețiile montane.

Deși departe fizic, am rămas aproape de clienții noștri și am vrut să aflăm cum văd ei viitoarele excursii NoGravity

Procentul celor care își doresc să iasă la munte de îndată ce se ridică restricțiile este de 23%, în timp ce 67% preferă să mai aștepte reîntâlnirea cu muntele.

Previzibil, aproape jumătate din respondenți își doresc să facă excursii în grupuri mici, de până la 6 persoane, restul fiind dornici de socializare în grupuri de dimensiuni medii, de 7-12 persoane.

Le mulțumim tuturor celor care ne-au confirmat că am estimat corect preferințele publicului. Pentru ei și nu numai ne-am actualizat portofoliul de servicii în perioada verii lui 2020.

SERVICII PROPUSE LA ÎNCEPUTUL VERII

Pentru cei nerăbdători să revină pe munte, începând cu a doua jumătate a lunii mai vom relansa proiecte Outdoors de nivel mediu și ridicat. Numărul maxim de participanți va fi 6.

Familiilor care s-au săturat de izolare și de „mișcare în jurul blocului” le vom propune proiecte de educație prin aventură în împrejurimile Bucureștiului. Numărul maxim de participanți va fi de 5 familii.

MĂSURI DE PREVENȚIE

Pe lângă sprijinul acordat bătrânilor în această perioadă, am avut timp să regândim modul în care vom merge pe munte în viitorul imediat.

Ca măsuri de prevenție, în prima parte a verii vom evita cabanele sau interacțiunea cu alte grupuri de turiști, vom minimiza interacțiunea fizică între participanți și vom invita fiecare participant să își asigure propriul transport până la punctul de întâlnire.

Pe traseu se va păstra o distanță de minim 3 metri între participanți; excepție de la regulă fac cuplurile sau membrii aceleiași familii.

Nu în ultimul rând, înainte de intrarea în traseu, fiecărui participant i se va lua temperatura. Cei care au o temperatură suspectă, din păcate, nu vor fi acceptați pe traseu.

Acolo unde sunt aplicabile, vom folosi aceleași reguli și în proiectele noastre de familie din jurul Bucureștiului.

Noi ne pregătim de prima ieșire la munte pe 16 mai. Tu ce ce planuri ai?

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați la telefon 0720 328 888 sau email: contact@nogravity.ro

Săptămânal, la NoGravity Club organizăm evenimente social-educative pentru copii și familie. Pentru confortul tău am centralizat într-un singur loc atelierele, taberele și excursiile noastre. Verifică periodic calendarul activităților pentru a-ți putea rezerva din timp un loc la evenimentele noastre

Vezi calendarul
Află primul

Primește ofertele și noutățile pe mail