Hai la cățărat în sală cu NoGravity Detalii

NoGravity – Partenerul tău în retenția de talente

21 mai 2019

Pe fondul acutizării crizei forței de muncă, experiențele noastre Outdoors, oferite gratuit sau subvenționat angajaților, devin un argument cu greutate în retenția de talente.

În acest sens invităm managerii de resurse umane (și nu numai) să testeze în mod gratuit portofoliul nostru de servicii. Participarea se va face în baza unei invitații care vă va permite să experimentați, alături de clienții noștri, activitățile propuse.

După participare, invitații vor putea completa un formular online de evaluare care, pe lângă comentarii legate de activitatea propriu-zisă, va solicita informații legate de nevoile de experiențe Outdoors / servicii de educație prin aventură / training-uri de dezvoltare personală și depășirea limitelor ale organizație dumneavoastră.

Beneficii pentru clienți corporativi (De ce)

Interesat de acest program de test al experiențelor NoGravity? Trimite-ne un email cu datele tale de contact, iar noi vom reveni în cel mai scurt timp pentru a programa următoarea aventură!

, ,

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați la telefon 0720 328 888 sau email: contact@nogravity.ro

Săptămânal, la NoGravity Club organizăm evenimente social-educative pentru copii și familie. Pentru confortul tău am centralizat într-un singur loc atelierele, taberele și excursiile noastre. Verifică periodic calendarul activităților pentru a-ți putea rezerva din timp un loc la evenimentele noastre

Vezi calendarul
Află primul

Primește ofertele și noutățile pe mail

Meniu