Hai la cățărat în sală cu NoGravity Detalii

În luna septembrie poți câștiga un rucsac NoGravity

30 august 2018

În luna septembrie, dacă îți faci orice fel de abonament de acces de copil în sala de escaladă și boulder Carpatic (copii până în 16 ani), intri automat în tragerea la sorți pentru câștigarea unui rucsac de copil NoGravity Explorer de 30 de litri.

Mai multe informații despre aceste abonamente poți găsi la adresa: https://carpaticgroup.ro/services/acces-in-sala/

Campania se aplică și la achiziția în aceiași perioadă a cursurilor de escaladă de 4, 8 și 12 ședințe pentru copii.

BONUS: la achiziția oricărui abonament de acces junior (cu sau fără instructor) până la data de 15 septembrie primești automat o brățară de silicon și un fluier NoGravity.

IMPORTANT: Fluiere NU vor putea fi folosite în sala de escaladă și boulder Carpatic, ci numai în afara ei, preferabil în locuri aglomerate.

Partenerii acestei campanii sunt prietenii noștri de la Carpatic, sala de escaladă cu cei mai titrați sportivi și antrenori în escaladă sportivă. 

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați la telefon 0720 328 888 sau email: contact@nogravity.ro

Săptămânal, la NoGravity Club organizăm evenimente social-educative pentru copii și familie. Pentru confortul tău am centralizat într-un singur loc atelierele, taberele și excursiile noastre. Verifică periodic calendarul activităților pentru a-ți putea rezerva din timp un loc la evenimentele noastre

Vezi calendarul
Află primul

Primește ofertele și noutățile pe mail