Hai la cățărat în sală cu NoGravity Detalii

De la prieteni: O excursie completă, cu ghizi de dragul cărora sigur revii în viitoare excursii!

23 noiembrie 2020

Zi de relaxare și noi prieteni. O excursie bazată pe gusturi și arome, emoție, mister, liniște și credință. O excursie completă, cu ghizi de dragul cărora sigur revii în viitoare excursii!

Excursia am început-o dimineața, încă pe întuneric, cunoscându-ne cu ceilalți participanți, pornind pofticioși spre micii de la Dedulești. Cu stomacul plin, gândim altfel, suntem și mai pregătiți de aventură!

Prima oprire din program a fost la familia Bîscu, meșteri olari pasionați de munca lor, care ne-au arătat cum se decorează farfuriile din lut, cu motive tradiționale din zona Horezu. Aici ne-a întâmpinat prima zapadă din sezonul asta, o bucurie pe care o ai când sufletul e încă de copil, deși buletinul nu o arată. Am luat câteva suveniruiri și am fost răsplătiți cu mere din curtea lor, delicioase, zemoase și aromate! Exact ce trebuie să ai energie pentru restul zilei.

Am continuat expediția noastră ghidată de baieții de la NoGravity explorând Peștera Polovragi. Formațiuni create de apă, lilieci micuți pregatiti de hibernare… pe scurt, puterea naturii de a crea frumuseți cum numai ea poate! Micile intreruperi de curent la întoarcerea din peșteră au făcut misiunea noastră și mai palpitantă! M-am simțit ca un speolog care explorează cu adevarat peștera. Culorile toamnei mi-au încântat privirea toata ziua, iar liniștea și ordinea satelor din zona m-au ajutat să las toate grijile deoparte, am trăit doar în prezent, doar excursia! Fără alte gânduri.

Trovanții de la Costești au confirmat încă o dată că avem o mulțime de fenomene interesante create de natură. Parcă așezați de cineva, într-o ordine dezordonată, ne așteptau să îi fotografiem și să ne minunăm de cum s-au format.

La finalul excursiei am vizitat Mânăstirea dintr-un lemn, un loc liniștit, cu multă istorie în spate. După o astfel de zi nu ai cum să nu fii binedispus! Obosită fizic? Probabil. Dar psihic… încărcată cu pozitivitate, bucurie și nerăbdarea de a merge iar cu NoGravity în excursie! Ei nu sunt doar ghizi de la o firmă de turism. Sunt prieteni. Se implică, sunt atenți, te motivează să (îți) depașești limite(le)!

Semnează Simona, 33 ani, sau un copil mai mare, care se bucură de orice lucru mic, dar cu impact emoțional. De noi prieteni, de culorile toamnei în zi mare de sarbatoare pe 21 noiembrie.

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați la telefon 0720 328 888 sau email: contact@nogravity.ro

Săptămânal, la NoGravity Club organizăm evenimente social-educative pentru copii și familie. Pentru confortul tău am centralizat într-un singur loc atelierele, taberele și excursiile noastre. Verifică periodic calendarul activităților pentru a-ți putea rezerva din timp un loc la evenimentele noastre

Vezi calendarul
Află primul

Primește ofertele și noutățile pe mail