Hai la cățărat în sală cu NoGravity Detalii

Calendarul pe iulie este gata. De data aceasta avem multă Oltenie montană!

27 iunie 2021

După mai multe documentări succesive, în iulie ne-am concentrat proiectele pe potecile și apele Olteniei Montane! Evident, nu am uitat de fabulosul Piatra Craiului sau de cursurile noastre săptămânale de inițiere în cățărare indoor!

Pentru a accesa direct la calendarul nostru de experiențe Outdoors aici!

Sâmbătă, 3 iulie, Valea lui Stan. Tura este nici prea lungă, dar nici prea ușoară și generează adrenalină în condiții de siguranță.

Sâmbătă, 10 iulie, Cheile Oltețului pe firul apei și Culele de la Măldărești. O aventură inedită și răcoroasă prin cel mai îngust canion din Europa, pe alocuri îngustându-se la numai 90 centimetri și o lecție despre istoria zbuciumată, dar și esteticul sofisticat al Olteniei de sub munte.

Sâmbătă, 17 iulie, Cerdacul Stanciului și Marele Grohotiș. Un circuit de dificultate medie prin fabuloșii munți Piatra Craiului care ne va oferi oportunitatea de a învăța despre geneza celei mai ascuțite creste montane din România.

Sâmbătă, 24 iulie, Tribunalul Haiducilor, Culele de la Măldărești și Cheile Bistriței Vâlcene. O incursiune prin istoria și potecile mai puțin umblate ale Olteniei montane. Drumeție, povești cu haiduci și un pic de speologie în Peștera Urșilor.

Sâmbătă, 31 iulie, Brâna Caprelor din Buila-Vânturarița. O tură de dificultate medie care ne va purta prin cele mai spectaculoase chei din Oltenia și probabil din România. Interzis persoanelor cu frică de înălțime!

Ca de obicei, în fiecare dimineață de duminică vă așteptăm la cursurile de inițiere în cățărare pe care le ținem la sălile Carpatic și Vertical Spirit. Înscrierea prealabilă cu minim zile înainte pe site sau la contact@nogravity.ro este obligatorie! Locuri limitate!

Pentru a accesa direct la calendarul nostru de experiențe Outdoors aici!

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați la telefon 0720 328 888 sau email: contact@nogravity.ro

Săptămânal, la NoGravity Club organizăm evenimente social-educative pentru copii și familie. Pentru confortul tău am centralizat într-un singur loc atelierele, taberele și excursiile noastre. Verifică periodic calendarul activităților pentru a-ți putea rezerva din timp un loc la evenimentele noastre

Vezi calendarul
Află primul

Primește ofertele și noutățile pe mail