logo_itsybitsy_bucuresti_993

Itsy Bitsy

Suntem singurul radio din România pentru părinți ca tine. Să aducem Bucurie în familia ta este ceea ce ne dorim, de aceea în primul rând îți suntem aproape, căci ne poți asculta în 20 mari orașe din toată țara și on-line. Bucurie în familie înseamnă pentru noi atât părinți fericiți, cât și copii veseli, care învață despre viață prin joc. Ai un program radio doar pentru tine, în intervalul 9.00 – 17.00, în care asculți muzica ta preferată și emisiuni care să-ți aducă o stare de bine și informații de care ai nevoie.
www.itsybitsy.ro
logo-decathlon-berceni

Decathlon Berceni

De la crearea sa în 1976, Decathlon a avut mereu un scop foarte clar : «Să facă accesibilă tuturor plăcerea practicării sportului». La nivel mondial, DECATHLON reuneşte peste 50. 000 de colaboratori, reprezentând 60 de naţionalităţi. DECATHLON comercializează peste 35. 000 de produse, iar în centrele sale de inovaţie îşi desfăşoară activitatea 600 de ingineri, aflaţi în permanentă căutare de soluţii şi inovaţii tehnice.
www.decathlon.ro
logo carturesti

Cărturești.ro

Cărturești.ro este o librărie, cu tot ce înseamnă aceasta. Aici găsești orice, de la cele mai recente traduceri la ediții rare de carte, de la jocurile îndrăgite ale copilăriei la cele mai trăznite jucării, de la hârtie pentru acuarelă la plannere minuțioase, de la porțelanuri fine la French Press, de la film clasic, la documentare, de la CD, la vinyl - peste 300.000 de produse aşteaptă să fie alese. În plus, cărtureşti.ro este o platformă de informare. Aici ţi le recomandăm pe cele mai noi, cele mai cititite, cele mai ascultate, cele mai jucate, cele mai aromate, cele mai colorate sau cele mai discutate.
www.carturesti.ro

Cafeterie

Cafeterie a intrat în tagma negustorilor din anul 1996 ca boutique în zona centrului istoric al Bucureștilor. Odată câștigată încrederea onoraților noștri clienți, aceștia ne-au solicitat serviciile și la sediul dumnealor. Urmând noile vremuri, am adăugat activității comerciale clasice și componenta on-line. Magazinul virtual de astăzi este încununarea experienței dobândite de-a lungul anilor, venind în întâmpinarea noilor nevoi și așteptări ale clienților acestuia. Principalele noastre calități sunt: promptitudinea, seriozitatea și flexibilitatea în alegerea soluțiilor pe care le oferim clienților noștri în domeniul cafelei și al produselor complementare acesteia.
cafeterie.ro

Urasenke România

Chadō este studiul ceremoniei care a evoluat în jurul servirii ceaiului verde matcha. Adus din China, de către călugarii care au adus budismul Zen în Japonia, ceaiul verde a fost considerat mai întâi medicament. În secolul XIII, ceremonia ceaiului a fost adoptată de clasa samurailor şi a devenit prilej de socializare şi de etalare a opulenţei.
urasenkeromania.ro
logo_icon_centrul_berceni

Centrul Sportiv Educativ Berceni

Centrul Sportiv Educativ Berceni reprezintă alianța a patru centre sportive și educative distincte - bazinul de înot Aqua Life Swim, sala de dans sportiv Soft Step, sala de arte marțiale TAS Martial Arts și sala de aventură și escaladă NoGravity Club. Situat pe Șoseaua Berceni nr. 8, Centrul Sportiv Educativ Berceni oferă copiilor și nu numai servicii de agrement și antrenamente de performanță în discipline sportive diverse, la cele mai înalte standarde de confort și siguranță.
www.sport-educatie.ro
logo-soft-step

Soft Step

Asociația Clubul Sportiv Soft Step și-a început activitatea în 2007, urmând ca în 2010 să intre sub egida Federației Române de Dans Sportiv. Începând cu anul 2016, Soft Step face parte din Centrul Sportiv Educativ Berceni. În prezent, pe lângă activitatea de înaltă performanță în dans sportiv, Soft Step oferă cursuri de dans pentru copii, adulți și seniori.
www.softstep.ro
logo-tas-martial-arts

TAS Martial Arts

TAS Martial Arts & Fitness reprezintă armonia dintre exercițiul fizic și stilul de luptă preferat. Îmbinând mai multe stiluri de luptă printre care MMA, karate, muay thai și kickboxing, TAS Martial Arts & Fitness te va aduce într-o formă fizică grozavă, îți va reduce stresul și te va ajuta să întâlnești oameni pasionați de această activitate. Nu în ultimul rând te va ajuta să dobândești cunoștințe reale de autoapărare. Începând cu 2016, TAS Martial Arts este membru al Centrului Sportiv Educativ Berceni.
facebook.com/TAS.MartialArts/
logo-aqua-life-swim

Aqua Life Swim

Aqua Life Swim, membră a Centrului Sportiv Educativ Berceni, este o echipă cu performanțe extraordinare la juniori. Echipa este formată atât din instructori de înot, cât și din antrenori de performanță. Având 2 bazine de înot situate în cartierul Berceni, unul în apropierea Mall-ului Sun Plazza, înainte de benzinăria OMV (Sos. Berceni nr. 8), iar cel de-al doilea pe bd-ul Metalurgiei nr. 76, Aqua Life Swim vă oferă cursuri de înot pentru bebeluși, copii și adulți. Nu în ultimul rând, aici puteți practica polo pe apă și aqua gym.
www.aqualifeswim.ro