La modulul de robotică Active Bricks vom combina joaca cu piese de Lego cu programarea și inteligența artificială. Vom crea roboți care încet, încet, vor învăța, alături de tine, să îndeplinească misiuni simple întâi telecomandați, apoi programați autonom.

Pornind de la o mână de piese, vom explora mecanisme simple, precum roțile dințate și îmbinarea lor, scripeții, camele și pârghiile. Odată stăpânite tehnicile de bază, ele pot fi potențate cu ajutorul cărămizilor inteligente EV3.

Participanții vor folosi informații de la senzori și motoare, împreună cu programarea vizuală în LabView bazată pe utilizarea unor blocuri colorate care corespund unor comenzi sau instrucțiuni, pentru a da viață mecanismelor ingenioase construite de tine.Acest modul de robotică Active Bricks este alcătuit din 4 ședințe de câte o oră și se adresează, din punctul de vedere al îndemânării, copiilor între 9 și 14 ani. Numărul minim de copii este 6, iar maxim de copii este de 8.

Programul fiecărui ședințe este compus din 60 minute de robotică + 30 minute aventură, escaladă și tiroliană în sala NoGravity Club.

Tariful unui modul de 4 ședințe de robotică + a celor 2 ore de aventură și escaladă NoGravity este de 400 lei.

Pentru a verifica zilele în care organizăm atelierele de educație montană vă recomandăm calendarul nostru centralizat de evenimente.